„Ziua Dobrogei”, în costume naționale, la Echitația din cadrul CMSN

O serie de evenimente au avut loc luni, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța! Cu ocazia aniversării „Zilei Dobrogei”, celebrată în fiecare an la data de 14 noiembrie, marcând momentul în care, în anul 1878, Dobrogea a revenit la teritoriul național, CMSN a organizat două evenimente:

La ACVARIU:

• „Ziua Dobrogei”- expoziție foto realizată de elevi din diferite unități școlare, acțiune demarată încă de sâmbătă, 12 noiembrie a.c.

La MICROREZERVAȚIE ȘI PĂSĂRI EXOTICE:

• „Ziua Dobrogei”- Echitație de agrement – prezentare cai

Această zi importantă pentru dobrogeni a fost marcată în cadrul echitației prin plimbări cu superbii cai din cadrul CMSN, iar vizitatorii au fost îmbrăcați în costume naționale.

Manejul de la CMSN Constanţa are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi este deschis pe tot parcursul anului.Echitația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se face într-o incintă închisă chiar și pe timpul iernii, dar de primăvara, caii și elevii ies în aer liber.

Aici sunt cai pregătiți și antrenați atât pentru începători, cât și pentru avansați.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A apărut peste porcină în județul Constanța

lun nov. 14 , 2022
Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a anunța că există un focar activ de pestă porcină africană la nivelul judeţului Constanța. În data de 18 octombrie 2022 s-a confirmat prin examene de laborator un focar de pesta porcină africană într-o gospodărie, întregul efectiv de 15 porcine a fost […]
pesta porcina africana

V-ar putea interesa și: