VIDEO. Ziua Dobrogei la Delfinariu: copii, călugărițe și seniori au aplaudat reprezentația

Ziua Dobrogei este sărbătorită și la Delfinariu, care oferă intrare gratuită astăzi.

La prima reprezentație, care a avut loc la ora 11.00, câteva au asistat câteva sute bune de persoane. Printre ele, mulți copii, aduși de părinți sau de bunici, dar și câteva prezențe inedite: am observat în sală două călugărițe și un călugăr care aplaudau delfinii și înregistrau câteva secvențe cu telefoanele mobile, pentru a le putea revedea.

„Este foarte bună ideea de a fi intrarea gratuită de Ziua Dobrogei. Ne-am luat copilul și l-am adus aici, că petrecem puțin timp împreună, mai ales că este una din ultimele zile de concediu”, ne-a spus o tânără mamă.

Reprezentațiile (și mai ales ce le precedă) se adresează însă și adulților. Înainte de ele, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă, le-a oferit tuturor mai multe date științifice despre delfini, pentru că menirea principală a instituției pe care o conduce este de a face educație.

Astăzi este programată o reprezentație gratuită și de la ora 15.00. Dacă va fi nevoie, numărul acestora se va suplimenta.

Mai jos puteți urmări imagini surprinse live de Constanța 100% în timpul spectacolului de la ora 11.00.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO. Centrul 39 Scafandri împlinește 50 de ani. Deviza lor: „Dacă ar fi ușor, oricine ar putea face!”

mar nov. 14 , 2017
Centrul 39 Scafandri, autoritate națională în domeniul reglementării activităților subacvatice din România, sărbătorește miercuri, 15 noiembrie, 50 de ani de la înființare. Semicentenarul va fi marcat printr-o ceremonie militară și religioasă, care va avea loc în Portul Militar Constanța, începând cu ora 10.00. Cu același prilej, miercuri, 22 noiembrie, de […]
centrul de scafandri

V-ar putea interesa și: