Ziua Dobrogei la Medgidia

afis 14 nov.

În decursul zilei de mâine, cu ocazia Zilei Dobrogei, la Medgidia, vor avea loc expoziţii de fotografie, de carte militară şi de carte dobrogeană.

Evenimentele se vor desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, începând cu ora 11.00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”, la ceas aniversar

vin nov. 13 , 2015
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” aniversează marţi, 17 noiembrie, 143 de ani de învăţământ militar de marină. Evenimentul va fi marcat printr-o serie de activităţi, conform următorului program: – luni, 16 noiembrie, la Biblioteca Universitară „Comandor Eugeniu Botez”, Expoziţia de carte Dobrogea în surse literare şi istorice, iar în Aula […]

V-ar putea interesa și: