Ziua Europeană a Limbilor Străine, sărbătorită la Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”

Ieri, 26 septembrie, in sala “Gh. Coriolan” a Colegiului NationalMircea cel Batran” a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanti la editia a VII-a a Concursului  Judetean “Creo-Creare”.

Evenimentul a marcat,  prin cuvant, culoare si sunet, Ziua Europeana a Limbilor Straine, celebrata in fiecare an pe 26 septembrie.

Informatii detaliate despre concurs, precum si imagini de la premierea in cadrul careia elevii si-au prezentat creatiile in fata colegilor lor, regasiti in documentul anexat.

Si, ca un preambul al manifestarii mentionate anterior, dar  tot pentru a marca Ziua Europeana a Limbilor Straine, vineri, 23 septembrie, aceeasi sala emblematica a liceului a gazduit si premierea Concursului Judetean “L’Homme et la mer”, organizat de CNMB, catedra de limba franceza, in parteneriat cu Alianta Franceza Constanta.

La eveniment au fost prezenti Marinela Mitrenga, Președintele Alianței Franceze Constanța si Doru Glavan, ex Consul Onorific a Frantei la Constanta.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mai mulți turiști, mai puțin înnoptări. 4 din 100 sunt străini

Tue Sep 27 , 2022
În primele 7 luni ale acestui an, pe litoralul românesc au sosit mai mulți turiști comparativ cu perioada similară a anului trecut, dar numărul înnoptărilor a fost mai mic. Direcția Județeană de Statistică a anunțat că numărul turiştilor sosiţi în primele șapte luni din 2022 a fost de 615,0 mii […]