Ziua internațională de conștientizare a autismului, marcată și în Constanța

Ziua internațională de conștientizare a autismului

Organizația Femeilor Liberale din municipiul Constanța a participat duminică, 31 martie 2019, la un eveniment caritabil dedicat „Zilei internaționale de conștientizare a autismului”, aflat la a patra ediție.

Cu această ocazie, doamnele liberale s-au alăturat demersurilor unor ONG-uri locale ale căror acțiuni sunt deja tradiționale în Constanța pentru a sprijni programele și terapiile oferite gratuit copiiilor cu autism.

În acest context, președintele organizației femeilor liberale municipiul Constanța, consilierul local Adriana Câmpeanu laudă inițiativa organizațiilor non-profit din Constanța care se implică activ în situația copiilor bolnavi și a parinților:

Remarc cu mâhnire că astăzi, în România nu s-a făcut nici un progres privind legislația care reglementează drepturile bolnavilor din spectrul autist, deşi avem exemple de bune practici în legislaţia europeană. Singura speranță sunt organizațiile non-profit care încearcă constant să tragă un semnal de alarmă pentru ca noi toți să conștientizăm drama copiilor și părinților”.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

S-a zgârcit la 2 lei, va plăti 1.200

Mon Apr 1 , 2019
Un șofer din Constanța s-a zgârcit la doi lei, iar acum va plăti circa 1.200. Este vorba despre un conducător auto care și-a lăsat mașina pe trotuar, pe strada Mircea, unde staționarea este interzisă. Culmea, pe partea stângă erau, cel puțin la momentul realizării fotografiei, foarte multe locuri libere. De […]