Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită la Microrezervație

Reprezentanții Microrezervației din cadrul CMSN urează La mulți ani tuturor viețuitoarelor!Astăzi este
Ziua Mondială a Animalelor!

Această zi se celebrează în fiecare an la data de 4 octombrie. A fost inițiată în anul 1931, în cadrul convenției ecologiștilor din Florența.
Prin sărbătorirea acestei zile se dorește creșterea intersului public în legătură cu creșterea alarmantă a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația Elevilor din Constanța solicită ca elevii să fie lăsați pe terenurile de sport

Dum oct. 4 , 2020
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) solicită noii administrații locale să ofere elevilor și studenților acces la bazele sportive din curtea unităților școlare în permanență pentru ca aceștia să poată desfășura activități sportive și de relaxare. Copiii au dreptul la spații sigure în care să se recreeze. Vineri, 2 octombrie a.c., […]

V-ar putea interesa și: