Ziua Porților Deschise la Universitatea Ovidius Constanța

universitatea ovidius

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează joi, 18 aprilie 2019, Ziua Porților Deschise, între orele 10:00 și 17:00, în corpurile A și B din Campusul UOC (Aleea Universității nr. 1).

Cele 16 facultăți din cadrul UOC își vor prezenta, la standul propriu, oferta educațională, rezultatele obținute, corpul profesoral, cursurile organizate și baza materială. Elevii vor fi întâmpinați la fiecare stand de către studenți și profesori. Astfel, vor putea afla toate informațiile legate de admiterea din vară și din toamnă, beneficiind și de servicii de informare, orientare și consiliere pentru alegerea facultății potrivite.

Deschiderea oficială va avea loc începând cu ora 10:00, în holul Campusului UOC, parter, corp A.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO S-a răsturnat cu mașina în Mamaia

mie apr. 17 , 2019
O mașină s-a răsturnat, miercuri dimineață, în stațiunea Mamaia. Din primele informații, este vorba despre o femeie care, pe fondul neadaptării vitezei, a intrat în coliziune cu un stâlp, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în lângă pasarela din zona Perla. Un echipaj al SMURD a intervenit pentru a […]

V-ar putea interesa și: