Ziua Roșiei Montane la Constanța

Afis-ZRM2016-orase-cta
Rosia Montana implineste in data de 6 februarie 1885 ani de atestare documentara.
Constanta sarbatoreste Rosia Montana pentru al saselea an consecutiv. Editia din acest an este dedicata discutiilor pe tema patrimoniului cultural, avand in vedere lupta indelungata dusa de catre activistii de mediu si de cultura pentru a fi introduse vestigiile istorice din localitatea Rosia Montana pe lista Patrimoniului Universal UNESCO.
Manifestarile de la Constanta au loc pe 6 februarie, la Club Doors, unde incepand cu ora 17.30 va putea fi vizionat filmul documentar ”Patrimoniul Rosiei Montane”, urmat de o discutie pe teme de patrimoniu cultural. De la ora 19.00 vor urca pe scena cativa folkisti dobrogeni, care sunt totodata activisti in chestiuni sensibile precum Rosia Montana sau gazele de sist.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Medgidia a găzduit o sesiune de informare despre tuberculoză

joi feb. 4 , 2016
Primăria municipiului Medgidia a răspuns pozitiv la inițiativa fundației Romanian Angel Appeal de a organiza o sesiune de informare despre tuberculoză, incidența acesteia în rândul populației, importanța diagnosticării la timp și a tratamentului. În sala de ședințe a primăriei au fost prezenți reprezentanți ai fundației, precum și reprezentanți ai primăriilor […]

V-ar putea interesa și: