Ziua și ora de când vom plăti din nou taxă ca să traversăm podul de pe Autostrada A2

autostrada constanta bucuresti punct taxare pod (1)_crop

Plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti redevine obligatorie, din această săptămână.

Marți a fost publicat în Monitorul Oficial al României ordinul pentru încetarea aplicabilității Ordinului viceprim-ministrului, ministrul transporturilor și infrastructurii nr. 1.178/2023 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului transporturilor nr. 1.836/2018 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Astfel, începând de vineri, 14 iulie 2023, ora 00.00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanții la trafic, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Recomandare: PSD ține cu dinții de taxa pentru traversarea podurilor peste Dunăre. Organizația din Constanța, ignorată

CNAIR reamintește șoferilor că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă poate fi plătit prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile), la distribuitorii autorizați sau prin SMS, la numărul 7577.

În cazul în care s-a omis plata anticipată, iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate, peajul poate fi achitat ulterior printr-unul din canalele puse la dispoziție până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii.

Taxa fusese suspendată din 1 iunie a.c., până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA a lucrat non-stop în municipiul Constanța și a reluat furnizarea apei către o parte din abonați

mie iul. 12 , 2023
Echipele de intervenție aparținând RAJA SA, dar și cele ale constructorului au lucrat non-stop în cursul nopții trecute în municipiul Constanța. La ora actuală, intervențiile au fost finalizate la trei din punctele de lucru și s-a reluat furnizarea apei către o parte din abonații afectați. La șantierul de pe strada […]

V-ar putea interesa și: