Zona Brătianu a rămas fără apă caldă

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd. I. C. Brătianu nr.35, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Brătianu.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați.”, au precizat reprezentanții societății.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trageri reale și simulări de atacuri aeriene în Poligonul Capu Midia FOTO

joi oct. 28 , 2021
În perioada 16-28 octombrie 2021, în Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” s-a desfășurat seria a IX-a de trageri din acest an, în cadrul căreia peste 140 de militari ai Batalionului 205 Apărare Antiaeriană „Gheorghe Pîrvulescu” au participat la exercițiul „Azure Scorpions 21”. Aplicația […]
atac-aerian2-B205-Craiova

V-ar putea interesa și: