Zona CET din Constanța a rămas fără apă

Zona CET din Constanța a rămas fără apă, a anunțat RAJA.

În momentul decopertării zonei s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson de aprox. 5m din conducta de alimentare stradală precum și înlocuirea întregului branșament avariat de la nivelul blocului AV 41 de pe aleea Pelicanului din municipiul Constanța.

Echipele de intervenție care sunt la fața locului lucrează încontinuu pentru remedierea avariei de la primele ore ale dimineții. Lucrarea este îngreunată și de faptul că, pe anumite zone săpătura s-a executat manual deoarece s-au identificat cabluri electrice care au impus precauție în executarea operațiunilor.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă și estimăm că în jurul orei 21.00 se va relua furnizarea apei potabile  către consumatorii din cartierul CET, aleea Pelicanului, Egretei cu străzile adiacente, precum și celor arondați punctelor termice 207, 211.”, spun reprezentanții RAJA.

 Biroul de Comunicare

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român, credit de 83 milioane euro, coordonat de BCR, pentru finanțarea noii centrale de cogenerare de pe platforma Petromidia

Fri May 27 , 2022
Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR) a încheiat cu succes un credit sindicalizat în valoare totală de 83 milioane euro pentru a finanța construcția noii centrale de cogenerare de pe platforma Petromidia. Băncile finanțatoare sunt Banca Comercială Română, în calitate de aranjor principal mandatat, bookrunner, agent de documentare, facilitate […]