Zona peninsulară a Constanței a rămas fără apă caldă

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Sulmona, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zona Peninsulă.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O firmă fără angajați din București va elabora SF-ul pentru modernizarea Pieței Grivița

joi iun. 16 , 2022
RAEDPP Constanța a semnat, cu o firmă din București, un contract pentru serviciul de proiectare – elaborarea a studiului de fezabilitate (SF) pentru reconfigurarea, modernizarea Pietei Agroalimentare Grivita. Piața este aflata in domeniul privat al Municipiului Constanta si in administrarea R.A.E.D.P.P. Constanta. Firma se numește CustomImage SRL și a avut, în […]
hala-lactate-grivita-2

V-ar putea interesa și: