Zona Trocadero din Constanța, fără apă pe 7 decembrie

Zona Trocadero

Miercuri, 07 decembrie 2022, echipele RAJA vor întrerupe furnizarea apei potabile din PT 100 de pe strada Eremia Movilă, din municipiul Constanța, în vederea înlocuirii unei conducte de la nivelul hidroforului aferent blocului LE 33, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor, în intervalul 08.00 – 22.00, vor fi afectați de lipsa apei potabile, consumatorii de la blocurile LE 31, LE 32, LE 33, LE 34, LE 20A, LE 20B și LE 22.  

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au anunțat reprezentanții RAJA.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școala „Gheorghe Țițeica” din Constanța, schimb de experiență cu profesori din Malta

lun dec. 5 , 2022
La Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța a avut, în zilele de 28 și 29 noiembrie, un schimb de experiență de tipul job shadowing în care au fost implicate cadre didactice ale instituției constănțene și cinci psihologi educaționali din Malta, sub îndrumarea lui Christopher Bugeja, responsabilul departamentului Alfabetizare […]

V-ar putea interesa și: