Apă cu presiune scăzută în Năvodari pe 11 decembrie

robinet apa raja

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 11 decembrie 2022, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Corbului, din orașul Năvodari, echipele RAJA sunt nevoite să furnizeze apă potabilă cu presiune scăzută, în intervalul orar 11.00 – 19.00.

Sunt afectați consumatorii din localitățile Lumina, Năvodari, Corbu, Peninsula, zona industrială cât și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor și a celor din zona înaltă din aceste localități.

Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care ii asigurăm că echipele RAJA Constanța fac tot posibilul pentru remedierea avariei și pentru reluarea furnizării apei în parametrii optimi.

RAJA SA

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Remus Negoi, senator USR: „Primarul penal PSD-ist din Agigea, Maricel Cîrjaliu, a găsit de cuviinţă să inscripţioneze microbuzul cu numele lui, ca şi cum transportul elevilor ar fi un merit personal şi nu un drept constituţional”

Dum dec. 11 , 2022
Remus Negoi, senator USR, atrage atenția, printr-o postare pe pagina sa de internet, că accesul la educaţie în România este o problemă încă nerezolvată, iar rata abandonului şcolar, mai ales în rândul copiilor din mediul rural, este ridicată. „Sunt mai mulţi factori care contribuie la decizia de a renunţa timpuriu […]

V-ar putea interesa și: