Constantin Frățilă, prins în off-side în propriul clip electoral

Sursă video: captură clip electoral Constantin Frățilă

Constantin Frățilă, candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, om de afaceri și fost arbitru, a fost surprins în off-side într-unul din propriile clipuri electorale. În imagini, mașina este surprinsă parcată neregulamentar.

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului Lege și Ordine, apare în clip pe o alee din Mamaia, acolo unde construiește un bloc. Politicianul se află lângă un BMW parcat ilegal. Mașina nu este parcată pe unul din locurile amenajate, ci dincolo de ele.

Indiferent dacă el sau cineva din familie conducea automobilul, acesta era parcat neregulamentar. De ce a postat însuși candidatul aceste imagini e greu de înțeles.

Citește și: Un candidat oferă o garsonieră celor care merg la vot


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost lansat apelul de selecție în vederea constituirii Corpului de profesori evaluatori pentru examenele și concursurile naționale

joi sept. 17 , 2020
Ministerul Educației și Cercetării a lansat astăzi, 17 septembrie, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), apelul de selecție destinat cadrelor didactice care doresc să facă parte din Corpul de profesori evaluatori pentru examenele și concursurile naționale (CPEECN). CPEECN se constituie ca grup de profesori, organizați pe […]
bacalaureat profesori

V-ar putea interesa și: