PNL a zdrobit opoziția din Medgidia. Cum s-au împărțit mandatele în Consiliul Local

Ședință de consiliu local în Medgidia, în 2016

Biroul Electoral Central a publicat repartiția mandatelor de consilier în viitorul Consiliul Local Medgidia. Noua structură va cuprinde 4 partide și va fi controlată lejer de PNL, care a obținut 12 mandate din 19.

Iată câte mandate a obținut fiecare:

  • Partidul Național Liberal – 12 mandate
  • Partidul Social Democrat – PNȚCD – 3 mandate
  • Alianța USR – PLUS – 2 mandate
  • ALDE – 2 mandate
Numărul de voturi și de mandate obținute. Sursa: Biroul Electoral Central

Primar va fi în continuare Valentin Vrabie, PNL, ales cu 9.041 de voturi. Pe locurile următoare, la mare distanță, s-au situat Luminița Vlădescu, Moșescu Bogdan și Moinescu Dumitru.

Numărul de voturi și de mandate obținute. Sursa: Biroul Electoral Central
Numărul de voturi obținute de candidații la funcția de primar. Sursa: Biroul Electoral Central

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai puțin votat candidat la o primărie din județul Constanța (6 voturi)

mar sept. 29 , 2020
În județul Constanța au existat primari care au câștigat autoritar alegerile, cu peste 90% din voturi, dar și unii care au fost votați de numai o mână de oameni. Am analizat datele centralizate de către Biroul Electoral Central ca să aflăm cine este candidatul cu cele mai puțin voturi primite […]

V-ar putea interesa și: