Trei turiști din Vama Veche, prinși de jandarmii cu droguri asupra lor

Astăzi, 01.07., în jurul orei 12.40, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat doi tineri turiști de 19 de ani care aveau asupra lor substanțe interzise.  

Echipajul de jandarmi aflat în misiunea de menținere a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, la momentul trecerii pe lângă doi tineri turiști a observat că aceștia au început să se precipite și să grăbească pasul, drept pentru care au trecut la legitimarea lor.

„În urma discuțiilor purtate, jandarmii au aflat că tinerii aveau asupra lor substanțe care prezintă suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise si un dispozitiv de tocat substanța vegetala, tip grinder.”, au precizat jandarmii.

Jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Eveniment istoric în Constanța: Summit-ul de Securitate al Mării Negre, organizat de Comisia Helsinki

Fri Jul 1 , 2022
Constanța a găzduit, vineri, un eveniment catalogat drept „istoric pentru România și pentru aliații săi”. Este vorba despre „Summit-ul de Securitate al Mării Negre, organizat de Comisia Helsinki.” Este primul dialog multilateral între aliații și partenerii regionali privind securitatea Mării Negre, organizat după Summit-ul NATO de la Madrid. Întâlnirea a […]