Zona Dacia din Constanța, fără apă caldă și căldură a cincea oară în 20 de zile

O zonă din Constanța rămâne și astăzi fără apă caldă și căldură. Este pentru a cincea oară în ultimele 20 zile când se întâmplă acest lucru.

Termoficare SRL spune că măsura a fost luată în vedere demarării lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1.

Astfel, începând cu data  de 24.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic 55.

Zona afectată de această oprire este Dacia.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

La acest punct termic nu s-a furnizat energie nici 11 noiembrie, 16 noiembrie, 17 noiembrie, 24 noiembrie, Termoficare SRL invocând aceleași motive: lucrările de modernizare.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, spun cei de la Termoficare.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Galați construiește spitale, CJ Constanța ne arată poze și SF-uri

mar nov. 29 , 2022
În ziua când Consiliul Județean Galați prezenta un ambulatoriu nou al spitalului, construit de la zero cu fonduri europene, Consiliul Județean Constanța prezenta niște hârtii și poze despre cum ar vrea să arate bisericuțele de cretă de la Murfatlar. O investiție necesară, dar întrebarea multor constănțeni este: „Când vom avea […]

V-ar putea interesa și: