Primăria Medgidia continuă demersurile pentru aducerea de gaze naturale în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu

gaze

Consilierii locali din Medgidia au aprobat, în ianuarie 2020, realizarea obiectivului de Investiții ,,Extindere rețea distribuție gaze naturale în satele Remus Opreanu și Valea Dacilor aparținătoare municipiului Medgidia, județul Constanța”.

În februarie 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunța publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la Primăria Medgidia, cu sediul pe strada Decebal, nr. 35.

Obiectivul de investiție – extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Remus Opreanu are o valoare totală de 7.263.900 lei fără TVA, din care 7.118.622 lei fără TVA  – reprezentând 98% contribuția UAT Medgidia, iar extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Valea Dacilor are o valoare totală de 11.648.911 lei fără TVA, din care 11.415.933 lei fără TVA  – reprezintă 98% contribuția UAT Medgidia. Consiliul Local al Municipiului Medgidia va preda cu titlu gratuit terenurile pentru extinderea rețeiei iar concesionarul Distrigaz Sud Rețele S.R.L. va putea racorda viitorii potențiali solicitanți la obiectivele/sistemele ce se vor realiza în cadrul investiției, cu respectarea legislației aplicabile în domeniul gazelor naturale.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primăria Medgidia continuă demersurile pentru aducerea de gaze naturale în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai mulți români vaccinați decât infectați cu SARS-CoV-2

sâm feb. 20 , 2021
Astăzi este o zi importantă pentru combaterea epidemiei de coronavirus în România. La ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. „Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp […]

V-ar putea interesa și: