Cluj – aproape nimeni nu a participat la un festival de manele

Festivalul de manele One, de la Cămărașu, Cluj, a avut probleme mari atât din cauza lipsei publicului, cât și a mirosului. Vineri, 1 iulie, în prima zi, până la ora 21.00 nu era aproape nimeni la festival, iar după ora 23.00 s-a ajuns la câteva zeci de persoane.

Deși toată maneliștii s-au promovat și și-au chemat fanii, iar organizatorii au crezut că vor fi mii de spectatori, la One Festival au fost mai mulți jandarmi și polițiști.

Cei care au fost la festival, în special veniți pe invitații, au spus că încă de la intrare miroase a porci, fără să știe care este problema. Un ”festivalier” mai curios a aflat că la intrare este o fermă de porci, sursa mirosului potențat și de canicula de afară, relatează stiridecluj.ro.

Vineri, pe scenă a urcat timid trupa de lăutari ai lui Jador, iar artistul a apărut undeva spre miezul nopții. El a ajuns târziu la festival, fiind temeri că evenimentul va fi anulat în jurul orei 21.00, din cauza lipsei publicului. ”Dacă tot am plătit, acum nu îl mai anulez”, ar fi spus organizatorul.

Nici sâmbătă, la „regele” Nicolae Guță, nu prea s-a înghesuit lumea, deși artistul și-a chemat fanii la concert.

Foto: Facebook

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Cluj – aproape nimeni nu a participat la un festival de manele

  1. Trebuia sa-l fi facut la ,,costanta”! Mai ceva ca la neversea veneau asistatii din h coanda si nu numai!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Solid House vă oferă o mega reducere în luna iulie: până la 5.000 de euro

Mon Jul 4 , 2022
Solid House, cel mai mare dezvoltator imobiliar din această zonă a României, vă oferă 5.000 de motive pentru a vă cumpăra apartamentul pe care îl visați. Solid House a pregătit o ofertă foarte avantajoasă în luna iulie. Este vorba despre un mega discount de până la 5.000 de euro la […]