„Constanța a pierdut bătălia cu criminalitatea.” Conducerea interimară a IPJ, preluată de comisar șef Mădălina Vlangăr

Sediul IPJ Constanța

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat luni că în Constanţa bătălia cu criminalitatea a fost pierdută în ultimii 5-10 ani şi că va propune reorganizarea IPJ Constanţa. Până la finalizarea acestui proces, va exista o conducere interimară.

„Găsim în județul Constanța toate formele de criminalitate: criminalitatea în gulere albă, evaziune, contrabandă, trafic de persoane, droguri, arme, crimă organizată.”, a spus Cătălin Predoiu.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că inspectorul şef Constantin Adrian Glugă şi-a înaintat raportul pentru eliberarea din funcţie. 

„Voi sesiza comisiile de disciplină cu raportul şi îl voi transmite Parchetului”, a mai spus Predoiu.

Ministrul a declarat că noua structură din cadrul IPJ Constanţa va fi condusă de Mădălina Vlangăr. 

„O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar şef Mădălina Vlangăr, actual director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, ofiţer cu experienţă în cooperarea poliţienească internaţională, care a ocupat inclusiv poziţii de ataşat de afaceri interne, fost şef de brigadă de combatere a criminalităţii”, a transmis Predoiu.

Recomandare: Raportul Corpului de Control al MAI referitor la accidentul mortal din 2 Mai


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un autocar plin de ucraineni, implicat într-un accident. ISU a activat Planul Roșu de Intervenție

lun aug. 28 , 2023
Completare ora 22:46. A fost dezactivat planul roșu. Completare ora 22.33. Un echipaj SMURD a mai transportat două victime la spital. În total, opt persoane au ajuns până acum la urgență. Completare ora 22.10. Sunt 15 victime, inclusiv doi minori. Șase persoane au fost transportate deja la spital. Completare ora […]

V-ar putea interesa și: