Coșie pe autostradă. S-au întrecut cu BMW-uri pe A4

Mai mulți tineri au organizat, ieri, o întrecere auto pe autostrada A4. Aceștia au transmis evenimentul live pe Facebook, după care au șters clipul.

În imagini se puteau observa mai mulți domni, care vorbeau mai mult în rromani decât în limba română, lângă niște BMW-uri.

După ce pregătirile de cursă au fost gata, aceștia s-au suit în mașini și s-au întrecut până la o bretea de ieșire de pe autostradă.

Din imagini se poate observa că mașinile au staționat minute în șir pe banda de urgență, ba chiar pe banda 1. În timpul întrecerii, pe șosea circulau și alte mașini.

Potrivit Facebook, unul din tineri este din Medgidia. Pe mașini apar numere de înmatriculare și din Argeș, și din Cluj.

Rromii numesc aceste întreceri „coșii”, un termen care aduce aminte de întrecerile cu cai de altădată.

COMPLETARE

„Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit legislației în vigoare.”, a transmis IPJ Constanța.

COMPLETARE 20 ianuarie: Participanții la cursa ilegală de pe autostradă au rămas fără permis și au dosare penale

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Zona Casa de Cultură din Constanța a rămas fără căldură

Thu Jan 20 , 2022
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Bucureşti, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, în zona Casa de Cultură. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei. Se […]