Doru Iordache, noul purtător de cuvânt al Primăriei Constanța

Doru-Iordache

Primăria Constanța va avea un nou purtător de cuvânt, după ce persoana care a ocupat postul în ultimele luni a câștigat concursul pentru postul de director la Direcția Logistică.

În locul său a fost numit Doru Iordache, care este și unul dintre consilierii personali ai primarului, dar care a fost alături de acesta și înainte de a fi primar.

Informația a fost făcută public de city managerul Felicia Ovanesian, la finalul unei conferințe de presă susținută pe 24 noiembrie.

Imediat după ce au aflat vestea, mai mulți ziariști l-au rugat pe Doru Iordache să creeze un grup de presă pe WhatsApp, așa cum au majoritatea instituțiilor. A refuzat, spre mirarea city managerului, care nu știa că nu există un astfel de grup

Doru Iordache este fost ziarist și este un apropiat al omului de afaceri Gabriel Comănescu, care l-a susținut în campania electorală pe Vergil Chițac.

Doru Iordache deține două terenuri extravilane, de aproape 18.000 mp, în Agigea și Valu lui Traian, deținute împreună cu soția, angajată a Consiliului Județean Constanța. Mai are un apartament în Constanța și un Mercedes. A câștigat 77178 de lei de la Primăria Constanța. Este acționar unic la 1.1 Intermedia Services Company SRL, care a avut în 2021 o cifră de afaceri de 334.035 lei și un profit de 20.921 lei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Salariul minim în 2023 va fi de 3.000 de lei. În construcții, 4.000

Thu Nov 24 , 2022
Guvernul şi partenerii sociali au căzut de acord în privinţa majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei. 200 de lei din această sumă vor fi scutiţi de impozit şi contribuţii de asigurări, în urma discuţiilor purtate la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog […]