Liberalii fac exact ce criticau în timpul lui Făgădău: umplu Constanța de stâlpișori

În Constanța condusă de PNL se montează câte trei rânduri de stâlpișori și se dublează cei existenți. Fotografiile sunt realizate recent pe bulevardele Ferdinand și 1 Mai

Adriana Arghirescu, liderul consilierilor municipali din Constanța ai PNL, tuna și fulgera împotriva administrației Decebal Făgădău, pe motiv că se montaseră stâlpișori pe strada Poporului. Măsura fusese luată pentru că mașinile erau parcate pe trotuar, iar mii de elevi ai școlilor și grădinițelor din zonă erau nevoiți să meargă pe stradă. Pentru PNL, nu asta a contat, ci faptul că șoferii nu mai aveau locuri de parcare.

„Halucinant dar adevărat! Se întâmplă în Constanța anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulți și nu au avut ce face cu ei, autoritățile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpișori pe strada Poporului. Constănțenii care locuiesc în zonă și care mi-au trimis aceste fotografii îmi spun că sunt vânați de polițiștii locali care îi amendează imediat ce au oprit mașina pe marginea străzii. Asta în condițiile în care nu există vreun indicator cu “Staționarea interzisă” și strada este una foarte circulată având în vedere că există trei unități de învățământ și foarte mulți comercianți. O nouă dovadă că această administrație este agresivă atât cu șoferii, cât și cu pietonii și duce o politică de tip “Dorel” care nu face decât să crească nemulțumirea generală“, a scris Arghirescu pe Facebook în septembrie 2019.

Stâlpișorii de pe strada Poporului nu au dispărut. E drept, nu mai există două rânduri (unul a fost scos), ceea ce le permite acum unor indivizi să-și strecoare autoturismele pe trotuar. Detalii AICI sau AICI. Da, două rânduri de stâlpi aveau rostul lor.

Despre locuri de parcare în zonă, nici vorbă!

Nu numai că echipa PNL, condusă de Vergil Chițac și Ionuț Rusu, nu a scos stâlpișorii, ci a început să pună alții.

Iată cum arată bulevardul 1 Mai din Constanța. Observați că din loc în loc sunt nu două, ci trei rânduri de stâlpișori!

Câte trei rânduri de stâlpi sunt și pe bulevardul Ferdinand. Ba din loc în loc avem și câte două șiruri!

N-am văzut ca Adriana Arghirescu sau alt liberal să scrie, cu mânie proletară, următoarele:

„Halucinant dar adevărat! Se întâmplă în Constanța anului 2023. Pentru că au cumpărat prea mulți și nu au avut ce face cu ei, autoritățile au montat nu unul, nu două, ci trei rânduri de stâlpișori pe bulevardele Ferdinand și 1 Mai.”

Sperăm că o va face, dacă va citi aceste rânduri, altfel am putea crede că declarațiile sale inițiale au fost pur și simpli minciuni politicianiste de precampanie.

Un constănțean care ne-a scris recent ne-a trimis imagini din alte orașe, unde în loc de stâlpișori au fost realizate spații verzi, în care au fost plantați și copaci. Ideea are o mulțime de beneficii. Ar putea fi aplicată și în Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

6 comentarii la “Liberalii fac exact ce criticau în timpul lui Făgădău: umplu Constanța de stâlpișori

  1. nu stiu ce va impacientati asa, pai maimutele se educa cu amenzi sau cu imposibikitatea de a mai incalca legea, ei bine, stalpii sunt aur sau mana cereasca pt pietoni!

  2. Dacă asta este solutia pentru ca meltenii sa nu mai parcheze pe trotuar, atunci foarte bine. Pt bizonii de la volan, un simplu „Parcare Interzisa” nu e de ajuns.

  3. Vor sa ne faca sa renuntam la masini! Sa nu mai fim proprietari de masini.
    Acesta este adevaratul motiv pentru care nu se amenajeaza locuri noi de parcare si pentru care se monteaza intr-una stalpisori.

  4. Foarte bine. Oamenii se civilizeaza cu forta. Asa este peste tot in lume, nu mai veniti cu astfel de articole de 2 bani. Sa ridice si masinile nemiscate ani de zile.

  5. Să facă locuri de parcare pentru riverani. Ce nu e din CT plată direct. Localnicii plătesc taxe și impozite. Oricum nu mă interesează Constanța de niciun fel, dar am spus așa. De câte ori am mers acolo am parcat la hotel sau am mers în interes de serviciu și parcam în curtea firmei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ars o casă părăsită din Mihail Kogălniceanu

lun dec. 11 , 2023
Noaptea trecută, pompierii de la ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului am intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. Incendiul a fost lichidat în câteva zeci de minute. Au ars […]

V-ar putea interesa și: