Marian Crușoveanu, PNL: „Poliția Locală i-ar putea sancționa pe utilizatorii de trotinete”

Marian Crușoveanu, deputat PNL, a anunțat luni, pe pagina sa de Facebook, faptul că o lege adoptată de Camera Deputaților ar putea aduce schimbări importante în ceea ce privește folosirea trotinetelor electrice.

„Proiectul, inițiat de 31 de parlamentari PNL și adoptat de Camera Deputaților, aduce o modificare semnificativă în privința regulamentelor referitoare la trotinetele electrice fără să respecte legile în vigoare. Conform noii legislații, poliția locală capătă atribuția de a sancționa cu amenzi pe cei care utilizează trotineta electrică drept mijloc de deplasare.”, spune Marian Crușoveanu.

Liberalul subliniază că prin această modificare legislativă se urmărește creșterea gradului de responsabilitate în trafic a celor care utilizează trotinete electrice drept vehicul de deplasare.

„Am semnat acest proiect de lege, pentru că în România este necesară sporirea disciplinei și a responsabilității în trafic, ca o formă suplimentară de siguranța rutieră.”, a punctat parlamentarul liberal.

Reamintim că, potrivit legislației rutiere în vigoare, este interzisă circulația pe trotuare cu trotinetele electrice, precum și circulația a două persoane pe aceeași trotinetă electrică.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Enes Sali, transferat de la Farul Constanța la FC Dallas

lun dec. 4 , 2023
Farul Constanţa şi FC Dallas (SUA) au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Enes Sali la formaţia care evoluează în Conferinţa Vest din MLS (Major League Soccer). După ce a debutat în primul eşalon în tricoul Farului, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc […]

V-ar putea interesa și: