Polaris M Holding Constanța. Unde sunt amplasate benele în perioada 19 – 25 iunie 2023

În săptămâna 𝟏𝟗.𝟎𝟔 – 𝟐𝟓.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑, benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase vor fi amplasate în cartierele Inel I și Badea Cârțan, lângă platformele:

📍𝟏𝟕𝟕 – 𝐬𝐭𝐫. 𝐁𝐚𝐫𝐛𝐮 𝐃𝐞𝐥𝐚𝐯𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚

📍𝟓𝟕𝟒 – 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐢

În aceste bene puteți depune deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

Pe lângă locațiile menționate, puteți duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Constanța a organizat Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești cu sushi, caracatiță și creveți de Argentina

mar iun. 20 , 2023
Consiliul Județean Constanța a organizat, între 15 și 18 iunie, prima ediție a Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești. „Timp de patru zile, Pavilionul Expozițional din Constanța a reprezentat un adevărat centru al bogăției culturale și al tradițiilor autentice dobrogene.”, a transmis instituția. Răzvan Filipescu, consilier județean Pro România și vicepreședinte […]
filipescu Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești

V-ar putea interesa și: