RAJA amână lucrarea programată pentru perioada 25 – 26 aprilie 2024 în Lazu, Agigea și Eforie Nord

RAJA a anunțat, astăzi, că lucrarea programată pentru perioada 25 – 26 aprilie 2024 în localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord, din județul Constanța, va fi replanificată pentru o dată ulterioară, care va fi anunțată în timp util.

Decizia a fost luată ca urmare a  condițiilor meteorologice neprielnice din ultimele zile, care au determinat instabilitatea terenului în zona de desfășurare a intervențiilor prevăzute.

Pentru a evita riscurile legate de prelungirea sistării furnizării apei pe o perioadă nedeterminată și pentru a asigura calitatea și siguranța lucrărilor efectuate, considerăm că este necesar să amânăm aceste activități până când condițiile vor fi mai favorabile și implicit terenul din zona lucrărilor va fi stabilizat.

„Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate de această amânare!  Vă vom ține la curent cu orice modificări ulterioare și vă mulțumim pentru înțelegere.”, au precizat reprezentanții companiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce a vizitat ambasadorul Japoniei în România compania de apă RAJA SA Constanța

mar apr. 23 , 2024
O delegație din care au făcut parte E.S. dl. Takashi Katae – Ambasadorul Japoniei în România, dl. Hiroshi Kudo – Prim-secretar al Ambasadei Japoniei la București și dl. Ryo Taniguchi – Consilier al Ambasadei Japoniei la București a efectuat o vizită de lucru la Constanța și a fost primită astăzi – 23 aprilie 2024, de […]

V-ar putea interesa și: