Un șofer avea o alcoolemie de 0,73 la ora 07.30

A băut dis de dimineață și s-a urcat în mașină. Acum are dosar penal.

Este cazul unui bărbat din Năvodari. La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în orașul Murfatlar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Nu este singurul dosar penal deschis de polițiști. Au mai fost trei, în ultimele ore.

  1. La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  2. La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Rândunelelor din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  3. La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.