Universitatea Ovidius din Constanța a dezbătut perspectivele de dezvoltare durabilă în Dobrogea

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Patronatul Societăților din Construcții (PSC) și Zona Metropolitană Constanţa – Primăria Municipiului Constanța a organizat joi, 27 iulie 2023, conferința „Perspective de dezvoltare durabilă în Dobrogea. Proiecte de infrastructură și obiective de construcții dedicate comunității constănțene 2023 – 2026”.

La eveniment au participat peste 80 de reprezentanți ai mediului universitar, ai autorităților publice și ai companiilor din sectorul construcțiilor și al ramurilor conexe din Constanța.

În cadrul conferinței participanții au dezbătut teme specifice legate de proiectele din domeniul construcțiilor dezvoltate de către autoritățile locale și au fost prezentate cele mai eficiente resurse oferite de Patronatul Societăților din Construcții, pentru a susține agenții economici din Dobrogea în vederea implementării proiectelor.

„Acest eveniment se înscrie într-o serie amplă de acțiuni pe care universitatea noastră le organizează alături de colaboratori tradiționali din mediul socio-economic, ce consolidează parteneriatele instituției și deschid, totodată, noi oportunități profesionale pentru studenții Facultății de Construcții, prin intermediul programelor de practică, internshipuri-lor și burselor private de care aceștia beneficiază și care reprezintă un atu evident al facultății. Această realitate este subliniată de numărul record al candidaților care s-au înscris la Facultatea de Construcții în cadrul acestei sesiuni de admitere”, precizează conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pentru fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic din cadrul UOC.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cincisprezece jurnaliști i-au cerut oficial primarului Constanței să organizeze conferințe de presă periodic, așa cum îl obligă legea, dar sunt ignorați

vin iul. 28 , 2023
La mijlocul lunii iulie 2023, cincisprezece jurnaliști din municipiul Constanța au inițiat un demers care este, din știința noastră, unic în România. I-au cerut primarului municipiului, Vergil Chițac, membru PNL, să organizeze conferințe de presă periodic, așa cum îl obligă legea 544/2001. O înștiințare oficială a fost trimisă instituției și […]
Vergil Chitac primar constanta cu masca

V-ar putea interesa și: