Vocea constănțeanului: „Au făcut cripte pe alee!”

Cimitirul Central din Constanța este din ce în ce mai aglomerat. Cei care i-au îngropat acolo pe cei dragi spun că s-au construit cripte inclusiv pe alei, astfel încât nu mai pot ajunge, decât cu greu, la morminte.

„Pe aici trebuie să treci pentru a ieși la alea principală, intrarea dinspre strada Poporului! Efectiv nu mai ai pe unde să treci. Au făcut acum cripte pe alee!”, ne-a spus o cititoare, care ne-a trimis și fotografiile de mai sus.

Între timp, Primăria Constanța a anunțat că va reconstrui gardul cimitirului. Valoarea totală estimativă a investiției este de 15,7 milioane de lei fără TVA, respectiv 18.684.002,93 lei cu TVA, din care costurile de construcție și management se ridică la 11.325.664,13 lei cu TVA, echivalentul a 3,8 milioane de euro.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rugăm să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0735.938.999. Fotografiile și filmările sunt binevenite.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru pasajul peste bulevardul Aurel Vlaicu

vin mart. 22 , 2024
Primăria Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „REALIZARE PASAJ RUTIER DENIVELAT LA INTERSECȚIA BULEVARDULUI TOMIS CU BULEVARDUL AUREL VLAICU”. Acesta este propus a fi amplasat în județul  Constanța, municipiul Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu – tronson 1, teren situat la intersecția bulevardului […]

V-ar putea interesa și: