Accident între o mașină și o motocicletă la intrare în Lumina

Un accident rutier între un autoturism și motocicleta s-a produs marți la intrare in Lumina.

Din accident au rezultat două victime conștiente, transportate la spital de un echipaj SMURD și unul al Ambulanței, a pecizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În ce zone pot găsi constănțenii containerele pentru deșeuri voluminoase

mar mart. 21 , 2023
Săptămâna aceasta, până pe 26 martie, benele pentru deșeuri voluminoase au fost amplasate de Polaris M Holding în zonele Soveja și Campus Henri Coandă: pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea lângă bl.2 și aleea Umanității, Campus Henri Coandă. Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste platforme speciale […]

V-ar putea interesa și: