Cât costă intrarea la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța

În această perioadă, tariful de intrare la Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice este de 12 lei pentru adulți și 4 lei pentru elevi și studenți, în luna martie.

Copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

La Acvariu Constanța, biletele costă 8 lei pentru Adulți și 2 lei pentru elevi și studenți. Și aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.

Planetariul Constanța are bilete la 4 lei pentru Adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. De menționat că minorii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru Ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.

Observatorul Astronomic din Constanța are o taxă de intrare de 4 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Evenimentele deosebite, care merită observate sunt: eclipsele de lună, de soare sau ploile de stele.

Programul Delfinariului Constanța

Microrezervația este deschisă între orele 09.00 și17.00. Programul pentru emitere taxei de acces este de luni până duminică, între orele 09:00 și 16:30.

Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt de luni până duminică, la orele 11.00 și 15.00.

Acvariul este deschis de la ora 9:30 la ora 16:30.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15.

Durata unei reprezentații la Delfinariu și Planetariu durează aproximativ 20 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.