Cutremur în Vrancea. S-a simțit și în Constanța

Institutul Național de Fizică a Pământului a anunțat că în ziua de 04.12.2023, 00:05:48 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.7, la adâncimea de 140 km.

Cutremurul s-a produs la 53km V de Focsani, 59km NV de Buzau, 61km SE de Sfantu-Gheorghe, 70km E de Brasov, 85km NE de Ploiesti.

Seismul s-a simțit ușor și în Constanța, mai ales de către cei care locuiesc la etajele superioare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât costă o cafea în Cafeneaua Florian, care i-a avut drept clienți pe Casanova, Byron, Dickens și Rousseau

lun dec. 4 , 2023
Cafenea Florian cea mai veche cafenea italiană și reprezintă totodată unul dintre simbolurile din Veneția, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. A fost inaugurată la 29 decembrie 1720 de Floriano Francesconi sub numele de „Alla Venezia Trionfante”, a fost imediat redenumită „Florian”, numele proprietarului în dialectul venețian. De […]
Cafeneaua-Florian-Venetia-2

V-ar putea interesa și: