Dorin Topală – cum a ajuns fostul membru al trupei Valahia comandant de petrolier

Dorin Topală

Fostul solist al trupei Valahia, Dorin Topală, a povestit în ediția din 10 iulie a emisiunii „Fără Mască”, de la Tomis TV, moderată de Mihai Petre, cum a făcut trecerea de la cariera de cântăreț, la cea de comandant de navă, de pe scena de spectacole, la comanda petrolierelor care brăzdează mările și oceanele lumii.

Când s-a născut pasiunea pentru muzică, dar și trupa Valahia, cine l-a motivat să pornească pe drumul show-biz-ului, care a fost primul mare hit al trupei, de ce s-au despărțit de Costi Ioniță, în ce formulă au avut cel mai mare succes, cât de grea a fost trecerea de pe scenă, pe șantierul naval, apoi pe puntea navei, cine l-a învățat meserie pe vas, în ce fel l-au privit colegii români, dar și cei străini după ce au aflat de cariera sa muzicală, când a obținut brevetul de comandant, ce sentimente a trăit la revenirea pe scenă în cadrul Festivalului „Nostalgia”, dar și unde se vede pe viitor, în show-biz sau în comandă, sunt doar câteva dintre întrebările la care comandantul Dorin Topală îi răspunde moderatorului Mihai Petre în cadrul unui dialogul sincer, spontan și spumos.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Recomandare: Biruința, mândria flotei României, se numește acum Tamara Tokoni și face bani pentru africani


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Demolarea stadionului „Gheorghe Hagi”, prilej de spectacol pentru Primăria Constanța

lun iul. 10 , 2023
Astăzi, 10 iulie, a început demolarea stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța. Lucrările la noua arenă ar trebui să fie finalizate în 2025. Primăria Constanţa a organizat, luni, de la ora 18.00, un eveniment pentru a marca începerea lucrărilor de demolare. Printre invitați nu s-a numărat și cel care a început […]

V-ar putea interesa și: