Fotografia care arată starea jalnică în care a fost adus orașul Constanța

Fotografia de mai sus face parte din lunga serie a celor care pot ilustra starea jalnică în care a fost adus orașul Constanța.

Este făcută pe bulevardul Tomis, punctul zero al Constanței, la doi pași de primărie, prefectură și consiliul județean.

Aici va avea loc și parada de Ziua Națională.

Puteți observa un stâlp, care seamănă cu turnul din Pisa. La prima impresie, este mai înclinat decât celebrul confrate italian. Spre deosebire de acela, a cărui construcție a început în anul 1173, acesta este mult, mult mai recent.

Stâlpii din Constanța, pericol public, ignorat de primărie. Nu sunt proiectați să suporte cabluri, de pildă, dar, cu toate acestea, Primăria Constanța a insistat că cheltuie 4 milioane de lei pentru a închiria beculețe de Crăciun, pe care să le atârne pe astfel de stâlpi. (Recomandare: S-au aprins luminițele de Crăciun în Constanța, cele mai scumpe din România VIDEO)

În fotografie mai vedem și un semn de sens unic. Primarul critica în campanie sensurile unice, dar a ajuns să înființeze el însuși o mulțime, fie din necesitate, fie pentru că unii oameni de afaceri, aflați în relații bune cu primarul, au ridicat blocuri între case, iar oamenii și-au dat seama că nu mai au nici pe unde să circule, nici unde parca.

În fine, tot în imagine vedeți câteva parcări cu plată. Toate sunt ocupate, pentru că regulamentul este făcut prost. Primarului și directorilor din primărie nu le pasă. Undeva în dreapta imaginii, au o parcare numai pentru ei, unde nu pot intra decât ei, pentru că Poliția a amplasat un semn de interzis.

Așa cum spunea Klaus Iohannis, „Toți sunt egali în fața legii, dar nu și în fața parcării.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se deschide primul lot din Autostrada de Centură București

mar nov. 28 , 2023
Pe 29 noiembrie, de la ora 15:00, se deschide circulația pe primul lot al Autostrăzii de Centură București (A0). Este vorba despre lotul 2 Nord, între nodul rutier cu N1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești)! Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ […]

V-ar putea interesa și: