Primăria Constanța modifică sensul de circulație în zona blocurilor ridicate de firma lui Niculae Dușu între case

Primăria modifică sensul de circulație pe strada Farului din Constanța, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Salcâmilor.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultării repetate cu cetățenii rezidenți ai zonei și măsurării valorilor de trafic pe o perioadă relevantă. Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au analizat și avizat modificarea sensului de circulație pe acest tronson.

Astfel, începând cu data de 7 iulie, circulația rutieră va fi permisă dinspre strada Salcâmilor către bulevardul Tomis.  

„Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier din zona tranzitată de strada Farului. Totodată, se va permite accesul conducătorilor auto din bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Tomis.”, spun reprezentanții primăriei.

Reamintim că DDN Global SRL, o societate comercială din Constanța aparținând multimilionarului Niculae Dușu, a ridicat două blocuri în zona Trocadero, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, colț cu Salcâmilor, între case.

Detalii în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În localitatea Corbu apa potabilă se va furniza după un program prestabilit, din cauza secetei

lun iul. 4 , 2022
Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, s-a înregistrat o creștere a consumului de apă potabilă la nivelul sistemelor centralizate operate de RAJA S.A., în special în zonele rurale. Totodată, la nivelul unor captări de apă subterană se constată scăderea nivelelor hidrostatice și hidrodinamice, precum și a […]
raja

V-ar putea interesa și: