Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, pericol pentru șoferi și pietoni VIDEO

Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța este, de luni bune, un adevărat pericol pentru șoferi și pietoni.

Aici s-a săpat pentru a înlocui conductele de termoficare, dar muncitorii nu au mai adus asfaltul la starea inițială.

Acum, să traversezi intersecția, pe jos sau cu mașina, este o aventură. Sute de pietre mari cât pumnul, în unele cazuri, sunt pe șosea și pot fi aruncate de roțile mașinilor. Praful se ridică la câțiva metri înălțime când traversează autoturismele, praf inhalat de pietoni și șoferi deopotrivă. Ambuteiajele sunt la ordinea zilei, pentru că lucrările pe bulevard nu s-au terminat și pentru că polițiștii nu sunt acolo pentru a dirija traficul.

Imagini surprinse pe 21 iunie puteți vedea mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 thoughts on “Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, pericol pentru șoferi și pietoni VIDEO

  1. Tot orașul este plin de gropi,nu mai ai variante de ocolire,suntem sub asediu,dar primarul da înainte cu tupeu.Sie câte blesteme primește de la locuitorii Constanței, și nu numai?

    1. De acord , megalomanii mereu cred ca moare lumea fara ei , sper sa vina un primar sa repare tote prostiile facate de actualul p….

  2. Dincolo de necesitatea inlocuirii acestor conducte,de deranjul creat si suportat de ani buni…

    Chiar nu vrea nimeni sa ne spuna conditiile contractului? Ce termene de realizare are? Ce conditii de asigurare a traficului, etc? Si daca sunt respectate, bineninteles. Pe de alta parte… mult intirziatele lucrari de pe centura, au inceput sa dea chix ..acolo unde s-au ” incheiat”. Rog responsabilii sa verifice intre Cismea si pod butelii… terasamentele au inceput sa se lase,s-au creat denivelari in asfalt… Si aveam atita nadejde ca intram in normalitate!.. ori tara trebuie schimbata…ori noi sa nu mai votam aceiasi minciuna pe care ne-o servesc unii de 30 si ceva de ani!… cită dreptate avea Brucan….peste vreo 35 …sau chiar 50 de ani o sa intelegem ce a fost in 89!😉

  3. Când a asfaltat mazăre în oraș și a scos liniile de tramvai parca nu s a simțit dar acum au rașchetat peste tot se face chiar anul și nu au pus picătură de asfalt. Toată lumea înțelege dar sa fie pus în apoi în maximum o luna. Asta e bătaia de joc pe care o suportam toți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce trebuie să știți dacă vreți să ieșiți cu copiii din țară

mie iun. 21 , 2023
Având în vedere că a început vacanţa de vară, iar în această perioadă mulţi copii călătoresc în afara graniţelor ţării, Poliţia de Frontieră Română reamintește condiţiile privind călătoria cetăţenilor români minori în străinătate.  În ultima lună (19.05-19.06), polițiștii de frontieră au fost nevoiţi să întrerupă călătoria a aproximativ 430 cetățeni români minori, ca urmare […]

V-ar putea interesa și: