Oil Terminal își caută director general și financiar

oil terminal

Societatea OIL TERMINAL S.A și-a informat acționarii și investitorii că administratorii au aprobat, la începutul lunii mai, procedura și criteriile de selecție ale directorului general și directorului financiar, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

În prezent, poziția de director general provizoriu este ocupată de Sorin Ciutureanu.

Din informațiile noastre, acesta va participa la concurs.

Iată cum sună oficial anunțul:

„OIL TERMINAL S.A. recruteaza DIRECTOR GENERAL si DIRECTOR FINANCIAR in conformitate cu prevederile OUG 109/ 2011, cu modificarile si completarile ulterioare. Oil Terminal SA („Societatea”) este o societate cu sediul in Constanta, specializata in prestarea de servicii de manipulare si depozitare titei, produse petroliere, produse chimice si petrochimice. Societatea este listata la Bursa de Valori Bucureşti, categoria Standard, simbol bursier OIL. Mai multe informatii despre Societate sunt disponibile la adresele web : www.oil-terminal.com si www.bvb.ro. Directorul General va organiza și va conduce activitatea curentă a companiei în conformitate cu actul constitutiv si cu atributiile prevazute in fisa postului, anexa la contractul de mandat, performanta sa urmand a fi masurata printr-un set de indicatori de performanță financiari și nefinanciari ce va fi inclus în contractul de mandat negociat și convenit cu Consiliul de Administrație, astfel încât societatea să-și atinga obiectivele si indicatorii de performanta stabiliti prin planul de administrare. 2 Directorul Financiar va organiza si conduce activitatile financiar-contabile, de dezvoltare si implementare a unei strategii financiare si a unui sistem integrat de gestiune a resurselor companiei in conformitate cu atributiile prevazute in fisa postului.”

Calendarul procedurii

Perioada de depunere a candidaturilor este 08.05 – 08.06.2023. Stabilirea listei lungi de candidati – 09.06.2023 Stabilirea listei scurte– 12.06.2023. Prezentarea declaratiei de intentie a candidatilor din lista scurta, derularea interviurilor, aplicarea punctajelor, prezentarea raportului cu propunerile de nominalizare – 29.06.2023. Numirea directorilor, semnarea contractelor – 30.06.2023. Termenele pot fi decalate din motive obiective, cu avizul prealabil comun al Presedintelui CNR si al Presedintelui CA, cu respectarea perioadei minime de 30 de zile pentru depunerea candidaturilor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezvoltator imobiliar amendat de Garda de Mediu pentru munți de gunoaie

lun mai 22 , 2023
Controalele Gărzii de Mediu Constanta sunt în plină desfasurare la șantierele de construcții din județ. Zilele trecute s-a controlat un santier din municipiul Constanta, din zona strazii Eliberarii, unde se realizeaza un proiect imobiliar D+P+11Etaje. In incinta organizarii de santier zac pe sol mormane de deseuri din constructii (pamant, spartura […]

V-ar putea interesa și: