Polaris schimbă toate containerele de deșeuri în zonele de blocuri din Năvodari

Compania de salubrizare Polaris și primăria din Năvodari au început astăzi acțiunea de schimbare a tuturor containerelor de deșeuri în zonele de blocuri din oraș.

Containerele vechi sunt înlocuite cu unele noi metalice pentru colectarea deșeurilor menajere. De asemenea, toate platformele vor fi prevăzute cu 3 noi containere pentru colectarea selectivă.

🟡Containerul galben – doar pentru deșeurile din plastic și metal

🔵Containerul albastru – doar pentru deșeurile din hârtie și carton

🟢Containerul verde – doar pentru deșeurile din sticlă

⚪️Containerul metalic – deșeuri menajere

Începând cu 31 august, platformele pentru deșeuri din Năvodari, amplasate în zonelede blocuri, vor fi dotate cu containere pentru colectarea separată a deșeurilor.

De asemenea, containerele vechi pentru deșeuri menajere vor fi înlocuite cu containere noi metalice.

„Colectarea separată începe de acasă! Depuneți deșeurile reciclabile in containerele inscripționate corespunzător!”, transmit reprezentanții Polaris.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tot ce trebuie să știți despre redeschiderea școlilor

mie sept. 1 , 2021
Autoritățile au luat măsuri pentru redeschiderea școlilor. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, miercuri, că până la 6 la mie rată de infectare, toate creşele, grădiniţele şi şcolile vor funcționa cu prezenţă fizică, iar după depăşirea acestui prag, rămân deschise doar creşele şi grădiniţele şi toţi elevii trec în online, […]
elevi

V-ar putea interesa și: