Primăria Ovidiu a construit o capelă mortuară. Are bucătărie modernă și copaci decorativi

Primăria Ovidiu a finalizat lucrările privind construirea capelei mortuare a orașului, situată în cimitirul ortodox nou.

Acest proiect cu destinație socială, realizat din bugetul local, va fi folosit de către parohiile din Ovidiu, Poiana și Culmea, punând la dispoziție cu titlu gratuit următoarele :

  • spațiu special amenajat pentru priveghi
  • bucătărie modernă, complet utilată cu aparatură electrocasnică și veselă
  • sală de servit masa pentru 60 de persoane, dotată cu mobilier
  • grupuri sanitare

Capela are o suprafață construită totală de 225 mp și este compusă din: spațiu priveghi, sală de mese, bucătărie, spații multifuncționale, cameră tehnică și holuri de acces. În exterior a fost realizată aleea pietonală și auto, au fost plantați copaci decorativi și gazon, a fost montat mobilier urban și a fost construit un lumânărar.

Sfințirea capelei va avea loc joi, 04 aprilie 2024, începând cu ora 12:00,  în prezența I.P.S Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și a preoților din toate parohiile de pe raza UAT Ovidiu.

„Am început construcția acestui proiect anul trecut, din bugetul propriu, iar în acest an am finalizat lucrarea, ne-am ocupat de partea de dotări interioare, amenajarea curții și a spațiilor verzi. Prin această investiție, venim în sprijinul locuitorilor ce trec prin momente dificile, fiind totul pus la dispoziție gratuit.”, a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.             


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

George Copos: „Eforie Nord a fost anul trecut cea mai bună stațiune din România. Apreciez foarte mult eforturile pe care le-a făcut primarul orașului Eforie”

mie apr. 3 , 2024
George Copos, unul dintre cei mai puternici investitori în domeniul hotelier din România, a declarat recent că apreciază lucrările realizate în Eforie, în ultimii ani. „Știu că s-au făcut eforturi foarte mari în Eforie pentru a deveni o stațiune de renume în România. Eu apreciez că în ultimii ani de […]

V-ar putea interesa și: