Programul de transport CT BUS în perioada NEVERSEA

În perioada festivalului NEVERSEA, 6 – 9 Iulie, CT BUS suplimentează oferta de transport.

Astfel, linia City Tour, denumită ,,NEVERSEA” pe durata festivalului, este suplimentată, pe perioada nopții, cu 5 autobuze (neetajate) și circulă după cum urmează:

  • 21:00 – 06:00 – stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), bd. Mamaia, bd. Tomis, str. Traian, Poarta 2 Port, str. Termele Romane, bd. Regina Elisabeta, str. Remus Opreanu, Portul Tomis şi retur – Portul Tomis – str. Remus Opreanu – bd. Regina Elisabeta – str. Termele Romane – str. Traian – str. Negru Vodă – str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman);
  • Ora 21:00 – Prima plecare;
  • Ora 06:00 – Ultima plecare;
  • Interval: 16 minute.

Este asigurată legătura, pe traseu, cu cele 4 linii de noapte.

Pe timpul zilei, linia City Tour, operată doar de autobuze etajate, va avea ultima plecare din cap de linie Gară la ora 19:25 și din cap de linie Hotel Caraiman la ora 20:55.

Liniile 42, 44, 48, 51 și 101 circulă cu traseu prelungit până în Portul Turistic Tomis, pe toată durata festivalului.

Liniile de noapte, N2-43, N5-40, N100M și N102 sunt deservite de 11 autobuze, în intervalul orar 23:30 – 05:30, cu o frecvență de 30 de minute.

Celelalte linii vor circula în program normal (Luni – Vineri – 05:15 – 23:00, Sâmbătă – Duminică – 05:45 – 23:00).

În Portul Turistic Tomis, în stația liniei City Tour, va fi amenajat un punct de lucru într-un autobuz, de unde se vor putea achiziționa bilete. Se pot achiziționa titluri de vor putea achiziționa bilete.

Se pot achiziționa titluri de călătorie și cu cardul CT BUS, cu portofelul electronic mobilPay Wallet, prin SMS sau prin aplicația 24Pay.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Programul de transport CT BUS în perioada NEVERSEA

  1. Bine gandit programul ratc.Cu exceptia bd.Mamaia nici o zona a orasului nu are legatura directa pe timpul noptii cu portul turistic.Bine ca circula 102N și 100 N ,noaptea oamenii merg la munca sau pleaca cu trenul.In aceste zile de festival puteau să suspende aceste linii care nu ajuta cu nimic participanții si sa circule doua trasee care să ducă in cartiere. Aceasta societate de transport puternic subventionata de primarie ar trebui sa sprijine autoritatile prin realizarea unui transport in comun adecvat cu manifestarilor artistice ce au loc si sa faciliteze deplasarea calatorilor cu ușurință in diferite cartiere ale orasului. In lunile de vara in weekend autobuzele trebuie sa circule pana la orele 24.00,pt a permite unui numar mai mare de constanteni sa participe la spectacolele care au loc la malul mării .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Merită să-ți cumperi acum un apartament? Iată cele mai recente date ale BNR

vin iun. 30 , 2023
Piața imobiliară rezidențială din România este caracterizată în linii mari de două lucruri, arată Banca Națională în Raportul său anual. Primul e legat de disparitățile uriașe dintre cererea și oferta de bunuri imobiliare în regiunile din țară, iar al doilea ține de concentrarea regională a împrumuturilor ipotecare, în contextul gradului […]
piața imobiliară constanta

V-ar putea interesa și: