Un echipaj de Poliție a urmărit 4 kilometri un motociclist

Ieri, în jur de ora 12.00, doi polițiști Vlad și Darius, patrulau pe D.J. 224, în comuna Siliștea, când au observat în trafic o motocicletă condusă de un bărbat, care, la vederea lor, a încetinit vehiculul.

Cei doi polițiști și-au dat seama că ceva nu este în regulă și i-au făcut semnal de oprire.

Motociclistul a oprit vehiculul, dar, când colegii noștri s-au apropiat de el, cu intenția de a-l legitima, a demarat și a fugit.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Concomitent, au solicitat sprijin prin stație, astfel că mai multe patrule de poliție s-au îndreptat spre D.J. 224, în căutarea motociclistului.

După aproximativ 4 kilometri, acesta a fost interceptat, pe o stradă din comuna Siliștea.

După ce l-au verificat, polițiștii au constatat că motociclistul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar motocicleta nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă.

Bărbatul este acum cercetat penal și a fost sancționat contravențional.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu violent în Valu lui Traian

lun feb. 26 , 2024
Astăzi dimineață, o locuință de pe strada Magnoliei, numărul 11, comunca Valu lui Traian, a fost afectată de un incendiu violent. La fața locului a intervenit echipa de pompieri Detasamentul Palas, cu sprijinul a 3 autospeciale de stingere (ASAS), o autoplatformă și echipajul SMURD B2. Incendiul a izbucnit într-un dormitor […]

V-ar putea interesa și: