Ca să atragă turiști în Satul de Vacanță, Primăria Constanța montează stâlpișori și coșuri de gunoi

Satul de Vacanță este, în opinia Primăriei Constanța, „o atracție atât pentru vizitatori, cât și pentru constănțeni”.

Pentru a continua să fie o astfel de atracție, primăria a luat câteva măsuri, care au fost anunțate printr-un comunicat de presă. Este vorba despre: montarea de bănci de odihnă, de coșuri de gunoi acolo unde era necesar, și de stâlpi pentru delimitarea clară a zonei pietonale de cea rutieră.

Ar mai fi și altele, dar sunt în desfășurare și nu au fost anunțat de primărie.

Cert este că primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, se preocupă de acest sat. Împreună cu o echipă din cadrul municipalității, edilul s-a întâlnit astăzi cu operatorii economici din Satul de Vacanță pentru a stabili ultimele detalii cu privire la „măsurile pe care atât autoritatea locală, cât și investitorii le vor lua pentru ca această zonă de interes turistic să rămână în continuare o atracție atât pentru vizitatori cât și pentru constănțeni.” Sau pe scurt, fără pleonasm, „să rămână o atracție”.

„Pentru dezvoltarea zonei există implicare de ambele părți, drept dovadă stă recondiționarea Porții Maramureșene de lemn de către investitorii din Satul de Vacanță. Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Întâlnirile au avut loc fără ca mass-media să fie anunțată. În anii trecuți, presa era invitată să participe la astfel de dezbateri.

Sursă foto: Primăria Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.