Profită de pe urma unei fetițe cu tumoră cerebrală. Cum putem să o ajutăm pe Ana

Acum câteva zile, am publicat un articol despre fetița unei angajate a ISU Dobrogea care are nevoie de ajutorul nostru. La numai 11 ani, aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală și are nevoie de o intervenție chirurgicală în Turcia. Detalii AICI.

Informațiile au fost furnizate chiar de colegii săi. În articol puteți găsi și conturile unde se pot dona bani.

Am citit recent, pe rețelele de socializare, că prin Medgidia – și probabil și prin alte localități – merge un domn care cere bani pentru acest caz. Are o fotografiei a fetiței. Ba chiar le oferă o chitanță celor care donează.

„Vă rugăm frumos ca donațiile pentru Ana să le faceți doar in conturile specificate in postare și in urnele speciale din locațiile listate. Nu cunoaștem nici noi, nici familia persoana/persoanele din centru/Kaufland care colectează bani și taie chitanțe in numele Anei, prin urmare acești bănuți nu ajung la ea ci in buzunarele celor care îndrăznesc să se folosească de cazul ei!”, spune Daniela, o prietenă a familiei.

Dacă vreți să ajutați, folosiți, vă rugăm, numai aceste conturi.

Nr cont :

RON – Banca Raiffeisen

RO38RZBR0000060010388700 – Cristina Stase (mama)

RON – Banca Transilvania

RO41BTRLRONCRT0V25457801 – Pană Mariana (mătușa) menționați “donație Ana Maria Popa”

EUR – Banca Transilvania

RO26BTRLEURCRT0V25457801 – Pană Mariana(mătușa)

menționați donație Ana Maria Popa

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se fac angajări în Valu lui Traian

Sun Dec 5 , 2021
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Puteți urmări […]