Profită de pe urma unei fetițe cu tumoră cerebrală. Cum putem să o ajutăm pe Ana

Acum câteva zile, am publicat un articol despre fetița unei angajate a ISU Dobrogea care are nevoie de ajutorul nostru. La numai 11 ani, aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală și are nevoie de o intervenție chirurgicală în Turcia. Detalii AICI.

Informațiile au fost furnizate chiar de colegii săi. În articol puteți găsi și conturile unde se pot dona bani.

Am citit recent, pe rețelele de socializare, că prin Medgidia – și probabil și prin alte localități – merge un domn care cere bani pentru acest caz. Are o fotografiei a fetiței. Ba chiar le oferă o chitanță celor care donează.

„Vă rugăm frumos ca donațiile pentru Ana să le faceți doar in conturile specificate in postare și in urnele speciale din locațiile listate. Nu cunoaștem nici noi, nici familia persoana/persoanele din centru/Kaufland care colectează bani și taie chitanțe in numele Anei, prin urmare acești bănuți nu ajung la ea ci in buzunarele celor care îndrăznesc să se folosească de cazul ei!”, spune Daniela, o prietenă a familiei.

Dacă vreți să ajutați, folosiți, vă rugăm, numai aceste conturi.

Nr cont :

RON – Banca Raiffeisen

RO38RZBR0000060010388700 – Cristina Stase (mama)

RON – Banca Transilvania

RO41BTRLRONCRT0V25457801 – Pană Mariana (mătușa) menționați „donație Ana Maria Popa”

EUR – Banca Transilvania

RO26BTRLEURCRT0V25457801 – Pană Mariana(mătușa)

menționați donație Ana Maria Popa


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajări în Valu lui Traian

Dum dec. 5 , 2021
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Puteți urmări […]

V-ar putea interesa și: