EXCLUSIVITATE. Protecția Consumatorilor a găsit mâncare expirată în restaurantul La Scoica, locul unde președintele Protecției Consumatorilor și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

Protecția Consumatorilor a găsit mâncare expirată în restaurantul La Scoica. Verificările au pornit în urma unei sesizări care a fost depusă de o constănțeancă.

Iată ce ne-a scris doamna Popovici:

„În luna februarie-martie am frecventat de mai multe ori restaurantul Scoica din municipiul Constanța. Din pacate ieșind cu colegele de muncă am ales această locație unde am servit masa în cinstea zilei de 8 martie. A doua zi, la muncă am constatat faptul ca mai multor persoane le-a fost extrem de rău.

Am trecut cu vederea acest aspect, iar la câteva zile am revenit în această locație pentru o întrevedere cu o prietenă. Am consumat midii pane, cartofi prajiti, suc. Totul bine și frumos, am ajuns acasă, era seară,  iar toata noaptea mi-a fost extrem de rău (vărsături, greață, dureri de stomac, scaune moi). Din păcate, nu mare mi-a fost mirarea ca a doua zi dis de dimineață să aflu faptul că nu doar mie mi-a fost rău, ci și prietenei mele; amândouă am servit același tip de preparat.

În urma acestor fapte, am semnalat ANPC.

Eu din fericire am dus aceste stări de rău câte zile și m-am pus pe picioare, dar în cazul unui copil care consumă alimente alterate, nu este la fel de ușoară recuperarea.”

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor i-a răspuns cererii pe care a formulat-o.

Într-un document semnat de comisarul șef Ecaterina Scînteie, din data de 2 aprilie 2023, se artă că „petiția a fost concluzionată ca fiind întemeiată”.

Iată ce spune instituția:

„În urma cercetării aspectelor reclamate s-au constatat următoarele: aspectele semnalate de dumneavoastră (stări de rău în urma consumului de midii pane, în data de 13.03.2024), s-au confirmat, fiind găsite, în blocul alimentar, produse expirate, fără elemente de identificare sau preparate culinare la care li s-a schimbat starea termică. Vă comunicăm că pentru deficiențele constatate, operatorul economic a fost sancționat contravențional, conform prevederilor legale, în vigoare.”

Pe 27 martie, PSD Constanța a organizat o conferință de presă la Scoica, în cadrul căreia a anunțat că Horia Constantinescu, președintele ANPC, și dr. Cătălin Grasa sunt candidații PSD la funcția de primar al municipiului Constanța, respectiv Consiliul Județean Constanța. Cei doi au participat la eveniment, împreună cu liderii PSD.

Liderii PSD în timpul conferinței de presă organizată pe 27 martie 2024 în restaurantul La Scoica

La final, s-au așezat cu toții la masă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța angajează un casier care să știe Constituția României

mie apr. 3 , 2024
Primăria Municipiului Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a unui post de casier, în cadrul Serviciului financiar buget, Direcția financiară. Ce care doresc să participe trebuie să cunoască foarte bine Constituția României, care face parte din tematica de concurs. De asemenea, trebuie să aibă studii medii […]

V-ar putea interesa și: