Florin Vizan nu mai este directorul Portului Constanța. Cine a fost numit în locul său

Directorul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, Florin Vizan, și-a dat demisia din funcție, vineri 9 februarie 2024, anunță Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor, care controlează Consiliul de Administrație, l-a numit pe Mihai Teodorescu, fost șef RATB/STB și director al Direcției Transporturi în Primăria Capitalei (mandatul Gabriela Firea).

„Directorul General al Portului Constanța, Florin Vizan, și-a prezentat astăzi demisia din funcție. Consiliul de Administrație a luat act de această demisie și a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, Director Executiv al APM Constanța. În cadrul ședinței de astăzi Consiliul de Administrație a mai luat decizia revocării din funcție a Directorului Financiar, Șerban Daniela, și înlocuirea cu Maria Mergiu, care ocupa funcția de Șef al Departament Financiar Contabil.” a transmis Ministerul Transporturilor.

Recomandare: Ce studii și ce avere are noul director general al Portului Constanța, Mihai Teodorescu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Florin Vizan nu mai este directorul Portului Constanța. Cine a fost numit în locul său

  1. Nu ne facem bine, cum naiba pui tu Director al portului un agricultor????
    Sunt o gramada de oameni cu prestanta, educatie maritima si CV puternic in domeniu(clc Timofei, clc Mironescu etc) si voi veniti cu neica nimeni …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cancelaria Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, atac fără precedent la adresa lui IPS Teodosie

vin feb. 9 , 2024
Cancelaria Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a transmis vineri un comunicat referitor la propunerea de a ridica Arhiepiscopia Tomisului la rang de Mitropolie. Textul integral este mai jos. Problema ridicării Arhiepiscopiei Tomisului la rang de Mitropolie În replică, Arhiepiscopia Tomisului a declarat că „nu comentează dispozițiile Patriarhiei Române.” Puteți […]
ips teodosie

V-ar putea interesa și: