Ce credeți despre Poliția Constanța? IPJ vă invită să răspundeți la un chestionar

Sediul IPJ Constanța

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a lansat un chestionar ce conține 15 întrebări menite să reflecte percepția dumneavoastră asupra instituției noastre și gradul de încredere pe care îl aveți în această instituție.

Chestionarul este menit să „îmbunătățească permanent activitatea instituției, în special în ceea ce privește relația cu cetățenii și serviciile pe care le oferim acestora”.

IPJ apreciază că opinia dumneavoastră este deosebit de importantă pentru analizarea imaginii instituţiei, motiv pentru care vă roagă să trataţi cu seriozitate maniera în care răspundeţi.

Chestionarul poate fi găsit AICI.

Recomandări:

Ministrul de Interne despre IPJ Constanța: „E ca la tenis, la dublu, când vine mingea între jucători şi fiecare crede că o loveşte celălalt şi mingea trece”

„Constanța a pierdut bătălia cu criminalitatea.” Conducerea interimară a IPJ, preluată de comisar șef Mădălina Vlangăr

Fost șef al IPJ Constanța și-a recunoscut fapta și a acceptat condamnarea la un an și cinci luni cu amânarea aplicării pedepsei

Numărul accidentelor mortale a crescut cu 40% într-un singur an. Cum explică șeful IPJ Constanța VIDEO

Primarul Daniel Georgescu, din Limanu, nu mai are bani pentru a plăti utilitățile la sediul Poliției, dar cheltuie sume fabuloase pentru concerte


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mădălina, soția însărcinată a lui Marius, mort pe șantierul UMB, își așteaptă soțul acasă: „Te iubesc, bucățica sufletului meu!”

vin sept. 22 , 2023
Patru muncitori au murit carbonizați, în urma puternicei deflagrații, iar cinci au suferit arsuri. La ora 1 și 11 minute, explozia conductei magistrale de gaz, surprinsă de o cameră de supraveghere, amplasată la sute de metri distanță, a declanșat iadul pe șantierul viitoarei autostrăzi a Moldovei. Suflul a fost atât […]

V-ar putea interesa și: