Cu o poză nu se face primăvară. Liderul opoziției din Cumpăna, George Tufă, dă în vileag minciuna primăriței Mariana Gâju

George Tufă, liderul opoziției din Cumpăna și candidatul PNL la alegerile locale cu șanse reale de a câștia competiția, atrage atenția asupra unei strategii disperate de imagine a primăriței PSD Mariana Gâju, pe care o acuză de minciună.

Îl cunosc pe George Tufă dintr-o emisiune TV în care l-am avut invitat. Este o persoană decentă, bine crescută. A vorbit atunci în termeni politicoși despre primărița social-democrată. Acum însă a răbufnit. Dacă citiți ce spune, o să-i dați dreptate.

Iată declarația sa, publicată pe pagina de Facebook.

„Când stai pe holuri și apoi minți oamenii…
Fostul angajat al Cooperativei Agricole de Producție Cumpăna, în perioada atât de dragă domniei sale și în prezent cocoțată într-o funcție pe care o va părăsi în această toamnă, ne-a mințit și astăzi. Doamna cu coc nu a avut nicio discuție cu primul ministru al României, domnul Ludovic Orban, nici cu ministrul Lucrărilor Publice, domnul Ion Ștefan. În realitate, așa cum se vede și în fotografiile domniei sale, a stat cu orele pe HOLURILE Guvernului, timp în care niciuna dintre persoanele menționate nu au băgat-o în seamă. În schimb, singurul om cu activitate în această poveste a fost „cărăușul” care a stat pe fază să pozeze în cele câteva secunde în care domnul premier și domnul ministru au „expediat-o” politicos.
Spre deosebire de guvernările PSD, Guvernul PNL și premierul Ludovic Orban au alocat deja sumele necesare pentru consolidarea malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră din dreptul comunei Cumpăna. De asemenea, nu este o promisiune pentru domnia sa, Guvernul PNL garantează finalizarea lucrărilor în timp util, care se desfășoară de mai multe luni.
Doamna de la Secția „jumulit pui” s-a întors acasă exact ca în timpul guvernărilor PSD: cu o poză!”

Ca să înțelegeți contextul, trebuie să știți că primărița PSD a trimis un comunicat de presă în care anunță că „a purtat discuţii cu primul-ministru al României, domnul Ludovic ORBAN, pentru a solicita încă odată repartizarea de fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră.”

Citește și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni, în Medgidia

Tue Jul 21 , 2020
Astăzi, 21 iulie, în jurul orei 18:40, un bărbat a condus un autoturism pe strada Republicii din municipiul Medgidia, dinspre strada Ion Creangă către Spitalului unde, la marcajul pietonal din zona unui supermarket, a surprins si accidentat o femeie, de 59 de ani, care s-a angajat în traversarea carosabilului pe […]
smurd